SUNDSOMNI & HOLLOW ILLUSION

program

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 150/100
18 års aldersgrense

SUNDSOMNI er et rockeband og spiller egenproduserte låter som henter inspirasjon fra flere sjangre, herunder metal, jazz, country, blues og pop. En konsert med Sundsomni gir stor sjangerbredde, fra det sarte og melankolske, gjennom tarantino-inspirerte «serial-killer tunes», med up-tempo rock’n roll til det mørke og harde som grenser til metal.

Sundsomni består av:
Marianne Sund; vokal/gitar
Veronica Elise: Vokal
Knut Olav Meling: Gitar
Jon Martin Haarr: Bass
Sveinung Gundersen: Slagverk

Sundsomni ga ut sin første EP i 2017, se musikkvideoen for tittellåten Eject her: https://www.facebook.com/SUNDartist/videos/783771931799280/
—————————————————————————–

HOLLOW ILLUSION er ett heavy metal band fra Hedmark, og spiller musikk som er inspirert av band som Metallica, Black Sabbath og Thin Lizzy. Hollow Illusion ga ut deres selv-titulerte debutalbum i 2016. De har siden turnert i mange land (bl.a Island, Tyskland, UK og USA) og har blitt spilt på radiokanaler i flere land. I disse dager driver Hollow Illusion på med innspilling av deres andre album produsert av Trond Holter i Halden, som også produserte deres debutalbum. Albumet blir utgitt i løpet av 2019.

Hollow Illusion:
Magnus Mikkelsen Hoel: Lead Vocals & Drums
Ove Mikkelsen Hoel: Bass Guitar and Background Vocals

Link til Facebook-side: https://www. facebook.com/HollowIllusion/
Nettside: Https://www.hollowillusion. com/
Link til Spotify: https://open.spotify.com/artist/2dKMOJdUWMbSbs5eAngAun?si=DCMtYjWIQEKoJmCDdtoTLg
—————————————————————————-
VI TRENGER DEG – BLI MEDLEM I SANDNES ROCKEKLUBB
Medlemskapet koster 250 kr og varer 1 år – til gjengjeld får du
rabatt på alle konserter, fordeler i baren, og ikke minst gleden av å bidra til at SRK og Tribute kan fortsette å arrangere konserter. SRK er en frivillig organisasjon og alle midler går til konsertarrangering. Medlemskap kjøpes på https://sandnesrockeklubb.hoopla.no/sales/
– eller i døra!

Please follow and like us: