Tonic Breed + support Bad Uforia

program

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 150/100
18 års aldersgrense

Tonic Breed er et heavy/thrashmetal-band fra Sarpsborg. Bandet har siden 2006 gitt ut to studioalbum. Albumet «Outsold» ble utgitt i 2014 og høstet gode kritikker fra plateanmeldere verden over. Samme år ble Tonic Breed kåret til et av Norges mest lovende band av Asbjørn Slettemark i P3 Pyro. Våren 2017 signerte bandet for plateselskapet Rob Mules Records.

Bandet ga ut sin første EP «Install Memory» i 2018, og signerte for Live Wire Booking i 2019.

Etter en meget bra konsert på Tribute i februar i fjor, så ønsker vi Tonic Breed hjertelig velkommen tilbake.

Tonic Breed:
Patrik Kvalvik Svendsen – Vocal/Guitar
Rudi Golimo – Bass
Jørgen Abrahamsen – Lead guitar
Ole Danielsen – Drums

———————————————————–
VI TRENGER DEG – BLI MEDLEM I SANDNES ROCKEKLUBB
Medlemskapet koster 250 kr og varer 1 år – til gjengjeld får du
rabatt på alle konserter, fordeler i baren, og ikke minst gleden av å bidra til at SRK og Tribute kan fortsette å arrangere konserter. SRK er en frivillig organisasjon og alle midler går til konsertarrangering. Medlemskap kjøpes på https://sandnesrockeklubb.hoopla.no/sales/
– eller i døra!

Please follow and like us: